Arg

Nej nu ska jag tydligen inte få antibiotika ... 

Ringa o bråka imorgon pga halsontet o öronvärk ...

23/9

Idag gick jag upp tidigt o var ut till stallet i grejade , red o matade pållarna , sen har jag ju som sagt haft jävligt ont i halsen o det är ju inte speciellt roligt men var iallafall till doktorn idag o fick antibiotika , om rn timma ska jag gå till jobbet o arbeta i 18 timmar ;)


Kraaaam

Sjuk

Igår på förmiddagen mådde jag toppen , gick ner på frissan vid halv nio o va hårmodell för att de hade en styling kurs , o självklart var det bästa märket Kevin murphy <3 
Sen färgade Tim mitt hår det var välbehövligt kan jag lova , sen lunchade vi o jag började få ont i halsen , när jag kom hem däckade jag på soffan med jätte ont i halsen o kroppen , vaknade med feber o ännu ondare i halsen .. Så det blev inge natt jobb för min del , hemma o kurerar mig nu ... 


Kram

Livet blir bättre

Jag måste verkligen säga att livet blir bättre , kom hem från Grekland i lördags natt , var jätte skönt att få komma bort o bara ta det lugnt ! Jag fick så många uppenbarelser när jag var där , så imorse ringde jag till mitt ena jobb o sa upp mig , o det kändes så skönt efter , nu kan jag fokusera på mitt andra jobb o verkligen ge 100% där ! 
Jag kan även lägga mer energi på hästarna o mina vänner o min familj ,

Älskling skrev sms imorse också att han blir anställd på gkn ! Super bra , så nu går vi mot ljusare tider älskling ❤ 

Har även planer på att köpa lägenhet , så vet ni nån får ni jätte gärna säga till :) 

Kraaaam

idamariasandell.blogg.se

Hej mitt namn är Ida Maria Sandell 20 år blev jag i februari. Startade bloggen för att jag känner att jag har ett stort behov av att skriva av mig. Jag kommer skriva om lite allt möjligt som händer i mitt liv. Bland annat om hästarna jobb familj och vänner.

RSS 2.0